T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / YAKUTİYE - Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: ETKİNLİK

May

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak velilerimizin eğitim-öğretimin ayrılmaz bir parçası olduklarına inanmaktayız. Bu anlayışla “Aile Çocuk Eğitim Programı” çerçevesinde okul konferans salonunda velilerimize okul rehber öğretmenlerimizden MERVE ÇAT tarafından  "Siber Zorbalığın Belirlenmesi Ve Önlenmesi" Semineri verildi. Seminerde güvenli internet kullanımı üzerinde durularak velilere hak ve sorumlulukları hatırlatıldı. Edindikleri bilgiler ışığında çocuklarını yönlendirmeleri tavsiye edildi. Velilerimizin seminere ilgisi yoğundu. Seminer sonrası memnuniyet anket formları dolduruldu. 70 aşkın velimiz etkinliğimize iştirak etti. Etkinlik sonrası her bir velimize okul müdürlüğünce imzalanan katılım belgeleri verildi.

etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, etkinliğe katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

May

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktayız. Bu amaç doğrultusunda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi Komisyonu" kurulmuştur. Komisyonumuz okul müdür yardımcılarından Nevin KÖSEOĞLU koordinatörlüğünce yönetilmektedir. Komisyonumuzda yer alan Edebiyat öğretmenlerimiz Zülal ÜLKER DAŞTAN ve Hatice YILDIRIM her sınıf düzeyinden birer öğrencimizi komisyona dahil ederek projenin yürütülmesinde görevlendirilmiştir.  Ayrıca kültür-Edebiyat Kulübünün üyesi olan tüm öğrenciler doğrudan faaliyetlerde görev almıştır.Bu bağlamda  nisan ayı etkinliği olan "BEYİT EZBERLEME" için çeşitli çalışmalar yapılmıştır. Bu etkinlikler içerisinde yapılacak etkinlikler tüm sınıflara duyurulmuştur.  Nisan ayı boyunca kelime türetmece, beyit ezberleme gibi etkinlikler kitap okuma saatlerinde tüm sınıflarda koordineli bir şekilde işlenmiştir. Nisan ayının 2. haftası Şiir Ezberleme ve Video Yarışması hakkında tüm okul öğrencilerine komisyonca bilgi verilmiştir. Yarışmamıza toplamda 1 eser katılmıştır. Etkinliği yürüten komisyonca okul  öğretmenlerimizden oluşan değerlendirme jürisi kurulmuştur. Jürimizde okul edebiyat öğretmenlerinden, HATİCE YILDIRIM, tarih öğretmenlerinden HAFİZE ÇAKMAK ve okul rehber öğretmenlerimizden MERVE ÇAT yer almaktadır.  Jüri tarafından yarışmaya katılan eser incelenmiş ve ilçe yarışmasına gönderilmesine karar verilmiştir. 12-C sınıfı öğrencilerinden  MEDİNE KOCALAZIn video çalışması  birinci eser olarak  ilçeye gönderilerek il yarışmasına katılım sağlanmıştır. İlçe birincisi seçilen çalışma il finaline çıkmıştır.

Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam-Hatip okullarında başlatmış olduğu OKU-YORUM projesinin ilk kitaplarını bitirdik. Okulumuz, on öğrencinin katılımı ile bir okuma grubu oluşturarak okuma projesine dahil oldu. Her ay bir kitabın okunacağı projede toplamda dört kitap okutulacaktır. Şubat-Haziran arasında uygulanacak projede çeşitli sınıf seviyelerinden gönüllü seçilen öğrenciler katılım gösterdiler. Ayrıca aylık okunan kitabın grup rehber öğretmenleri ile birlikte söyleşileri de yapılmaktadır. Mart ayında Mustafa Kutlu'nun Nisan ayında da bir Cengiz Aytmatov'un bir eseri okutuldu. Projemizde danışman öğretmenlik yapan Merve KILIÇ ve Ebru AKÇELİK'e ve gönüllü öğrencilerimize teşekkür ederiz. 

RABİA HATUN OKU-YORUM.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı, okullarda Kütüphane Haftası'nın kutlanması için talimatlarını duyurdu. 25 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan bu kutlamaların amacı, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kütüphane kullanma sevgisini artırmaktır. Bakanlık, bu önemli haftanın nasıl kutlanacağına dair detayları içeren bir dizi yönerge yayınladı.

Bakanlık tarafından belirlenen kutlama esasları ise şu şekilde duyruldu; 


1) Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı ve kütüphane kullanma sevgisi kazandırılması, kitap okuma becerilerinin geliştirilmesi, yenilikçi yöntemlerle öğrencilerin kitapla buluşmalarının sağlanması ve okuma kültürünün geliştirilmesi,

2) Bilgi kaynakları ve kütüphane hizmetlerine yönelik bilgiler verilerek okumanın ve kütüphane kullanımının gerekliliği ile öneminin öğrencilere ve velilere anlatılması,

3) Kütüphaneler, bilgi kaynakları ve hizmetleri hakkında konferans, webiner, sempozyum,
söyleşi, yazar-öğrenci buluşmaları, yaratıcı okuma etkinlikleri, sergiler, öğretici ve eğitici film gösterileri vb. düzenlenmesi, ilgililerin katılımlarının sağlanması,

4) Kütüphanelerin öğrenciler, öğretmenler ve diğer kullanıcılar tarafından etkin olarak
kullanılması, basılı ve elektronik kaynaklara kolay erişim sağlanması konularında bilgilendirici etkinliklerin düzenlenmesi,

 

5) Kütüphaneler, kitaplar, okuma alışkanlığı ve bilgi okuryazarlığı konularında öğrenciler
arasında kompozisyon, şiir, hikâye, masal, makale, resim, proje vb. yarışmalar organize edilmesi,


6) Ömrünü kitaplara adayan, kültürümüzün değerli şahsiyetlerinden iz bırakan
kütüphanecilerimizin hayatları ve yaptıkları çalışmaların çeşitli etkinliklerle tanıtılması;
uygun görülmektedir.

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ezbere şiir okuma ve resim yarışması düzenlendi.

Yakutiye İlçe müftülüğümüz bünyesinde kurulan komisyon tarafından yapılan değerlendirme de;

Resim yarışmasında:

1)Abdulbasit AGUN

2) Ebrar Onay

isimli öğrenciler dereceye girdi.

Okul öğrencilerimizden EBRAR ONAY'ı elde ettiği başarısından ötürü tebrik ediyoruz.

Mrt

Okul öğrencilerimizden oluşan Erzurum Bayan Çim Hokeyi takımımız Amasya ve Tokat takımlarıyla yaptığı maçlarda galibiyet elde etmişlerdir.

Amasya 0 - Rabia Hatun 1

Rabia Hatun 4 - Tokat 0

Çim Hokeyi takımımızı tebrik ediyoruz.

Mrt

 "Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktayız. Bu amaç doğrultusunda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi Komisyonu" kurulmuştur. Komisyonumuz okul müdür yardımcılarından Nevin KÖSEOĞLU koordinatörlüğünce yönetilmektedir. Komisyonumuzda yer alan Edebiyat öğretmenlerimiz Zülal ÜLKER DAŞTAN ve Hatice YILDIRIM her sınıf düzeyinden birer öğrencimizi komisyona dahil ederek projenin yürütülmesinde görevlendirilmiştir.  Ayrıca kültür-Edebiyat Kulübünün üyesi olan tüm öğrenciler doğrudan faaliyetlerde görev almıştır.Bu bağlamda  mart ayı etkinliği olan "KUTADGU BİLİG OKUMALARI" için çeşitli çalışmalar yapılmıştır. Bu betkinlikler içerisinde 3. etkinlik olarak tüm sınıflara duyuru yapılmış,  mart ayının 2. haftası son bulacak KUTADGU BİLİG ile ilgili NESNE TASARIM yarışması hakkında tüm okul öğrencilerine komisyonca bilgi verilmiştir. Yarışmamıza toplamda 5 eser katılmıştır. Etkinliği yürüten komisyonca okul  öğretmenlerimizden oluşan değerlendirme jürisi kurulmuştur. Jürimizde okul edebiyat öğretmenlerinden NEVİN KÖSEOĞLU, HATİCE YILDIRIM ve MERVE ÇAT yer almaktadır.  Jüri tarafından eserler arasından ilk üç eser derecelendirilmiştir.Derecelendirmeye göre 12-C sınıfından Meryem ÇELİK birinci, 12-C sınıfından Merve KARADAŞ ikinci ve 10-B sınıfından Elif GEZMİŞ üçüncü seçilmiştir. Bu öğrencilerimiz okul idaresince ödüllendirilmiştir. NESNE TASARIM yarışması sonucuna göre birinci eser ilçeye gönderilerek il yarışmasına katılım sağlanmıştır.

Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

Mrt

 "Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktayız. Bu amaç doğrultusunda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi Komisyonu" kurulmuştur. Komisyonumuz okul müdür yardımcılarından Nevin KÖSEOĞLU koordinatörlüğünce yönetilmektedir. Komisyonumuzda yer alan Edebiyat öğretmenlerimiz Zülal ÜLKER DAŞTAN ve Hatice YILDIRIM her sınıf düzeyinden birer öğrencimizi komisyona dahil ederek projenin yürütülmesinde görevlendirilmiştir.  Ayrıca kültür-Edebiyat Kulübünün üyesi olan tüm öğrenciler doğrudan faaliyetlerde görev almıştır.Bu bağlamda  mart ayı etkinliği olan "KUTADGU BİLİG OKUMALARI" için çeşitli çalışmalar yapılmıştır.

Bu etkinlikler içerisinde 2. etkinlik olarak tüm sınıflara duyuru yapılmış her bir sınıfta kitap okuma saatinde MART ayının 2. haftası perşembe günü KUTADGU BİLİG ile İlgili TABU OYUNU  oynatıldı. Yasaklı kelimeleri söylemeyerek drama yöntemi ile KUTADGU BİLİG'de geçen eski Türkçe kelimeler günümüz karşılıkları buldurularak  öğrencilerimize öğretildi.  Oyun kağıtları  Kültür-Edebiyat Kulübü öğrencilerince hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"MELODİNİN İZİNDE: 10. SINIF EDEBİYAT DERSLERİNDE HALK ŞİİRİNDE BESTELİ NAZIM BİÇİMLERİNİN ÖĞRENME DENEYİMİ ÜZERİNE BİR İNCELEME" başlıklı çalışmalarıyla  Türk Dili ve Edebiyatı alanında 2204- TÜBİTAK Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına katılan 12-C sınıfı öğrencilerinden  RAVZA ŞEVVAL ATAOĞLU ve HİRANUR ÇEMLEK Bölge Sergisine katılmaya hak kazanmış ve Bölge Sergisinde okulumuzu temsil etmiştir. Öğrencilerimize okul öğretmenlerimizden ZÜLAL ÜLKER DAŞTAN danışmanlık yapmıştır. Öğrencilerimizi  başarılarından ötürü tebrik ediyoruz. Çalışmalarıyla okulumuzun adını bölge finaline yazdırdıkları için ğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonunda Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden olan ve geçtiğimiz günlerde başarıyla ilk uçuşunu yapan KAAN ülkemizde büyük bir gurura vesile olduğu gibi dünyada da büyük yankı uyandırmıştır. 21 Şubat 2024 tarihinde saat 08:50’de ilk uçuşunu gerçekleştirerek 13 dakika havada kalan KAAN, yüksek hayatta kalma kabiliyetine haiz, güçlü ve atik özellikleriyle bir gurur projesi olarak ülkemizin kritik teknolojilerin tasarlandığı, geliştirildiği ve üretildiği bir merkez olması yolunda önemli bir eşiği aşmamızı sağlamıştır. Bu bağlamda "Millî Muharip Uçağımız KAAN" başlığıyla TUSAŞ tarafından hazırlanan ve http://meb.ai/ALWclo bağlantısında yer alan videonun tüm öğrencilerimize kitap okuma saatinde izletilmiştir.Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonunda Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden olan ve geçtiğimiz günlerde başarıyla ilk uçuşunu yapan KAAN ülkemizde büyük bir gurura vesile olduğu gibi dünyada da büyük yankı uyandırmıştır. 21 Şubat 2024 tarihinde saat 08:50’de ilk uçuşunu gerçekleştirerek 13 dakika havada kalan KAAN, yüksek hayatta kalma kabiliyetine haiz, güçlü ve atik özellikleriyle bir gurur projesi olarak ülkemizin kritik teknolojilerin tasarlandığı, geliştirildiği ve üretildiği bir merkez olması yolunda önemli bir eşiği aşmamızı sağlamıştır. Bu bağlamda "Millî Muharip Uçağımız KAAN" başlığıyla TUSAŞ tarafından hazırlanan ve http://meb.ai/ALWclo bağlantısında yer alan video tüm öğrencilerimize kitap okuma saatinde izletilmiştir.

Şbt

 "Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktayız. Bu amaç doğrultusunda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi Komisyonu" kurulmuştur. Komisyonumuz okul müdür yardımcılarından Nevin KÖSEOĞLU koordinatörlüğünce yönetilmektedir. Komisyonumuzda yer alan Edebiyat öğretmenlerimiz Zülal ÜLKER DAŞTAN ve Hatice YILDIRIM her sınıf düzeyinden birer öğrencimizi komisyona dahil ederek projenin yürütülmesinde görevlendirilmiştir.  Ayrıca kültür-Edebiyat Kulübünün üyesi olan tüm öğrenciler doğrudan faaliyetlerde görev almıştır.Bu bağlamda  ayı etkinliği olan "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" için çeşitli çalışmalar yapılmıştır.

Bu etkinlikler içerisinde son olarak Kültür-Edebiyat Kulübü öğrencileriyle birlikte yürütme komisyonumuz atasözlerimizle ilgili resim sergisi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz 24 tane atasözünü bilgisayar ortamında karikatüze etmiş, bu atasözlerinin anlamları ile resimleri birleştirmiştir. Ayrıca her bir atasözü için CHATGPT yapay zaka programıyla hikaye üretmiştir. Bu Üretilen donelr birleştirilip şovale üzerinde kırmızı bir karton üzerine kompoze edilmiştir. Sergimiz Şubat ayının son haftası tüm ziyaretçilere açılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

 "Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktayız. Bu amaç doğrultusunda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi Komisyonu" kurulmuştur. Komisyonumuz okul müdür yardımcılarından Nevin KÖSEOĞLU koordinatörlüğünce yönetilmektedir. Komisyonumuzda yer alan Edebiyat öğretmenlerimiz Zülal ÜLKER DAŞTAN ve Hatice YILDIRIM her sınıf düzeyinden birer öğrencimizi komisyona dahil ederek projenin yürütülmesinde görevlendirilmiştir.  Ayrıca kültür-Edebiyat Kulübünün üyesi olan tüm öğrenciler doğrudan faaliyetlerde görev almıştır.Bu bağlamda  ayı etkinliği olan "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" için çeşitli çalışmalar yapılmıştır.

Bu etkinlikler içerisinde 4. etkinlikolarak tüm sınıflara duyuru yapılmış her bir sınıfta kitap okuma saatinde şubat ayının 3. haftası perşembe günü atasözleri ile ilgili DEYİMİ BUL RESMİ EŞLEŞTİR BULMACA OYUNU oynatıldı. Oyun oynayarak görsellerle eşleştirmeler yapılarak öğrencilerimizin deyimlerimizi öğrenmeleri sağlandı. Oyun Formatör öğretmenin desteği ile Akıllı tahtalara yüklenerek dijital ortamda oynatıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

 "Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktayız. Bu amaç doğrultusunda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi Komisyonu" kurulmuştur. Komisyonumuz okul müdür yardımcılarından Nevin KÖSEOĞLU koordinatörlüğünce yönetilmektedir. Komisyonumuzda yer alan Edebiyat öğretmenlerimiz Zülal ÜLKER DAŞTAN ve Hatice YILDIRIM her sınıf düzeyinden birer öğrencimizi komisyona dahil ederek projenin yürütülmesinde görevlendirilmiştir.  Ayrıca kültür-Edebiyat Kulübünün üyesi olan tüm öğrenciler doğrudan faaliyetlerde görev almıştır.Bu bağlamda  ayı etkinliği olan "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" için çeşitli çalışmalar yapılmıştır.

Bu etkinlikler içerisinde 3. etkinlikolarak tüm sınıflara duyuru yapılmış her bir sınıfta kitap okuma saatinde şubat ayının 2. haftası perşembe günü atasözleri ile ilgili EMOJİLERLE BULMACA OYUNU oynatıldı. Oyun oynayarak görsellerle eşleştirmeler yapılarak öğrencilerimizin atasözlerini öğrenmeleri sağlandı. Oyun Formatör öğretmenin desteği ile Akıllı tahtalara yüklenerek dijital ortamda oynatıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

 "Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktayız. Bu amaç doğrultusunda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi Komisyonu" kurulmuştur. Komisyonumuz okul müdür yardımcılarından Nevin KÖSEOĞLU koordinatörlüğünce yönetilmektedir. Komisyonumuzda yer alan Edebiyat öğretmenlerimiz Zülal ÜLKER DAŞTAN ve Hatice YILDIRIM her sınıf düzeyinden birer öğrencimizi komisyona dahil ederek projenin yürütülmesinde görevlendirilmiştir.  Ayrıca kültür-Edebiyat Kulübünün üyesi olan tüm öğrenciler doğrudan faaliyetlerde görev almıştır.Bu bağlamda  şubat ayı etkinliği olan "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" için çeşitli çalışmalar yapılmıştır.

Bu etkinlikler içerisinde 2. etkinlik olarak tüm sınıflara duyuru yapılmış her bir sınıfta kitap okuma saatinde şubat ayının 2. haftası perşembe günü atasözlerive deyimlerler ile ilgili TABU OYUNU oynatıldı. Yasaklı kelimeleri söylemeyerek drama yöntemi ile atasözleri ve deyimler öğrencilerimize buldurularalarak hatırlatıldı.  Oyun kağıtları  Kültür-Edebiyat Kulübü öğrencilerince hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

BenHerYerdeVarımKapsamındaOkulumuzdaki Tüm Sınıflarda “EN TEMİZ SINIF BENİM SINIFIM” Yarışması tüm sınıflara duyruldu. Yarışmada derece alan 9-C sınıfı “EN TEMİZ SINIF BENİM SINIFIM” belgesi ile ödüllendirildi. Projemiz okul müdür yardımcımız NEVİN KÖSEOĞLU koordinatörlüğünde ve ZÜLAL ÜLKER DAŞTAN danışmanlığında düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ben Her Yerde Varım Kapsamında Okulumuzdaki Tüm Sınıflarda “EN TEMİZ SINIF BENİM SINIFIM” Yarışması tüm sınıflara duyruldu. Yarışmada derece alan sınıf “EN TEMİZ SINIF BENİM SINIFIM” belgesi ile ödüllendirilecektir.  Projemiz okul müdür yardımcımız NEVİN KÖSEOĞLU koordinatörlüğünde ve ZÜLAL ÜLKER DAŞTAN danışmanlığında düzenlenmiştir. 

Kas

“İmam Hatip Okullarının Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri” kapsamında Okulumuzda birçok etkinlik gerçekleştirilmiştir. Okullarımızın kuruluşunda emeği geçenlerin anılması, imam hatip okullarının dünü, bugünü ve geleceği konusunda öğrencilerimize paylaşımlarda bulunulması, öğrencilerimizin okul kültürü ve aidiyet kazanması amacıyla çalışmalar yürütülmüştür. Bu çalışmalar için kurulan komisyonda Hatice Yıldırım, Pervin Kılınç Bayrak, Bekir Sıtkı Kudu, Mücahide Dumlu ve Osman Canpolat görev aldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL MÜNASEBETİ İLE 7-22 EKİM 2023 TARİHLERİ ARASINDA CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI TEMALI CODE WEEK PORTALINDAKİ KODLAMA ÇALIŞMALARINA OKULUMUZDA KATILMIŞTIR. ÖNCELİKLE OKUL FORMATÖR ÖĞRETMENİ ZÜLAL ÜLKER DAŞTAN ÖĞRETMENLERİMİZİ CODE WEEK HAKKINDA ÇEVRİM İÇİ SEMİNER İLE BİLGİLENDİRMİŞTİR. DAHA SONRA ÖĞRETMENLERİMİZ CODE WEEK'TE YAPTIĞI YA DA YAPACAĞI ETKİNLİKLERİ PAYLAŞMIŞTIR.

BU PAYLAŞIMLAR NETİCESİNDE TOPLAM 33 ETKİNLİKLE CODE WEEK ÇALIŞMALARINDA OKULUMUZ YERİNİ ALMIŞTIR.

ETKİNLİKLER SONUCU ÖĞRETMENLERİMİZ SERTİFİKALARINI DA ÇIKARTMIŞTIR.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.