ERZURUM / YAKUTİYE - Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

YEŞİLAY'ın düzenlediği Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasında Görsel Eserler alanında Öğrencimiz ERzurum İl BİRİNCİSİ Olmuştur.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Millî Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye'de tüm okullarda uygulamaya geçirilen, bu yıl 12.si düzenlenen, görsel ve edebî alanda eserlerin ödüllendirildiği "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması"nın Erzurum etabı sonuçlandı.

Görsel Sanatlar, Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri ile Yeşilay temsilcilerinden oluşan jüri tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasında Görsel Eserler alanında  liselerde ise Yakutiye Rabia Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ebrar Onay 1. oldu.

Danışman öğretmenimiz Rabia ACEMOĞLU'nu ve ödül alan 12-A sınıfı öğrencisi Ebrar ONAY'ı tebrik ediyoruz.

05-05-202405-05-202405-05-202405-05-2024

Yayın: 05.05.2024 - Güncelleme: 05.05.2024 12:04 - Görüntülenme: 55