Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

04422131971
ÜNİVERSİTE MAH. FATİH SULTAN MEHMET BUL. NO: 2 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, milli ve kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, inançlı, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, okumayı şiar edinen, Milli ve manevi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, Yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevebilen, Tabiatı tahrip değil imar eden, Sorun değil çözüm üreten, Farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen İnsana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, milli ve kültürel mirasa saygı duyan Kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Başarılar
KALORİFER ( DOĞAL GAZ)